jennifer-lawrence-silver-linings-playbook

Vuneni kaput Dženifer Lorens prodat za 4.000 dolara

Vuneni kaput koji je oskarovka Dženifer Lorens nosila u filmu “U dobru i u zlu“ prodat je na aukciji za više od 4.000 dolara, saopšteno je iz aukcijske kuće Nejta Sandersa.
Producenti filma “U dobru i u zlu“ stavili su prošlog utorka na aukciju komade odeće koje je Lorens nosila u filmu među kojima je bio i kaput koji je prodat za 4.652 dolara, prenose američki mediji.
Pored kaputa tu je bio i sportski grudnjak koji je dostigao cenu od 3.175 dolara, uske bele pantalone koje je Lorensova nosila dok je igrala sa svojim kolegom iz filma Bredlijem Kuperom koje su dostigle cenu od 3.493 dolara, kao i njen top koji je prodat po ceni od 624 dolara.
Takođe, stvari njenog kolege iz filma Kupera su se našle na aukciji i prodate su za nekoliko stotina dolara.
Film Dejvida O. Rasela “U dobru i u zlu“ od 28. februara nalazi se u domaćim bioskopima. U pitanju je ostvarenje koje je se u sam vrh svetske filmske produkcije probilo tiho i bez pompe i zaslužilo čak osam nominacija za nagradu Oskar (uključujući Oskara za najbolji film, najbolju režiju, najbolju mušku i žensku glavnu ulogu, najbolji adaptirani scenario) kao i mnogo drugih nominacija i značajnih nagrada koje se po tradiciji dodeljuju početkom godine.

Povezana vest:  Met Dejmon u filmu Kamerona Kroua