VRATI MI IMEPremijera filma „Vrati mi ime“ 13. marta u „Sinpleksu“

Komedija „Vrati mi ime“ (Identity Thief) reditelja Seta Gordona biće premijerno prikazana 13. marta u bioskopu „Sinepleks“ (Delta City), najavio je danas distributer „Taramaunt“.
Džejson Bejtman igra čoveka koji je prisiljen da preduzme ekstremne mere kako bi sprao ljagu sa svog imena. Pokušavajući da ne izgubi sve, pošto mu je identitet ukraden, saznaće da u borbi sa dugom za kredit može lako da se poludi.
Za to vreme Dajana (Melisa Makarti) živi lagodnim životom na periferiji Orlanda i kupuje sve što poželi, pri čemu koristi ime Sendi Bigelou Paterson, a ono pripada računovoći (Bejtman) koji živi na drugom kraju Amerike, u Denveru.
Optužen za niz zločina, nevini čovek pokušava da se opravda pred policijom koja je zatrpana drugim poslovima i nije previše zainteresovana da mu pomogne. Ostavljen na cedilu, pravi Sendi Bigelou Paterson kreće na jug da sam pronaće prevarantkinju. Sa rokom od nedelju dana da je uhvati pre nego što se njegov svet raspadne, Sendi kreće na put dug 3.500 kilometara da se suoči sa ženom koja mu zagorčava život.
Dok na putu do Kolorada pokušava da je podmiti, obrlati i privoli da mu pomogne, otkrće koliko je teško povratiti svoje ime.
U ostalim ulogama su Džon Favro, Amanda Pit, T.I. Haris, Dženezis Rodrigez, Džonatan Benks, Moris Česnat, Džon Čo, Robert Patrik, Erik Stounstrit.
Film će od 14. marta biti na redovnom repertoaru domaćih bioskopa.

Povezana vest:  Džad Lo i Sijena Miler kupili kuću za osam miliona funti