Testiranje za talente odrzano na FON-u161 STUDENT U DRUGOM KRUGU SELEKCIJE ZA UČEŠĆE U PROGRAMU „COCA-COLA TALENTI“

U drugi krug selekcije za izbor sedme generacije Coca-Cola talenata, prošao je 161 student. Odabrani studenti su prisustvovali testiranju koje je održano na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu.
Kompanija Coca-Cola Hellenic Srbija uz podršku Ministarstva prosvete i nauke, univerziteta i studentskih organizacija tradicionalno raspisuje konkurs za izbor nove generacije „Coca-Cola talenata“, a ove godine stiglo je više od 200 prijava za učešće. Odabrani talenti će dobiti priliku da se usavršavaju uz različite stručnjake u kompaniji i steknu veštine i znanja koja su prava kombinacija za put ka blistavoj karijeri.
U toku dve godine, koliko program „Coca-Cola talenti“ traje, odabrani studenti će proći kroz niz obuka i seminara koji imaju za cilj njihov profesionalni razvoj, a pored toga budućim talentima obezbeđena je i finansijska podrška u iznosu od po 2.000 evra
Pravo učešća na konkursu imali su svi studenti akreditovanih državnih i privatnih fakulteta u Srbiji koji su ispunili uslov za upis treće godine studija, imaju prosek 8,5 i viši i govore engleski jezik. Konkurs je bio otvoren od 20. decembra 2012. do 1. februara 2013. godine.
Imena studenata koji su ispunili uslove konkursa i koji su pozvani na testiranje sposobnosti, kao i ostale informacije o konkursu mogu se pronaći na internet strani www.cchbc-talents.co.rs

Povezana vest:  Zaštita od sunca zu koju uvek dobijate više