Ustanicka ulica 3

Kanal HBO otkupio film “Ustanička ulica“

Američka televizijska mreža HBO otkupila je domaći politički triler “Ustanička ulica“, a glumac i producent tog ostvarenja Gordan Kičić ocenio je da je to dobar način da ga što više ljudi vidi.
-‘To je velika i dobra stvar. Drago mi je zbog ove vesti, videće ga dosta ljudi, a to je valjda jedna od ideja pravljenja filma’ – rekao je Kičić, objasnivši da njegov film prodaje kompanija ‘Fortisimo’ i da još uvek ne zna u kojim zemljama i kada će biti prikazan.
On je istakao da je “Ustanička ulica“ “kvalitetan i dobar film, žanrovski određen, koji dolazi iz zemlje iz koje dolaze drugačiji filmovi“.
Radnja filma “Ustanička ulica“ (2012) koji je režirao Miroslav Terzić prati zamenik tužioca za ratne zločine, Dušana (Kičić), kome se život menja kada mu glavni tužilac (Rade Šerbedžija) dodeli jedan slučaj.
Mićun (Uliks Fehmiu) živi skromno sa svojom ženom Jadrankom. Oni žive skromnim životom i čekaju dete, ali niko ne zna da je Mićun zapravo neko drugi. Film je doživeo veliki uspeh kod domaće publike i na mnogobrojnim festivalima.

Povezana vest:  Kristijan Bejl dobio sina