Emma WatsonEMMA WATSON DOBITNICA NAGRADE „MTV TRAILBLAZER 2013″ NA DODELI „MTV MOVIE AWARDS“

Britanskoj glumačkoj senzaciji Emmi Watson biće uručena nagrada „MTV Trailblazer“ (MTV Predvodnik) na ovogodišnjoj dodeli „2013 MTV Movie Awards“. Ovim priznanjem MTV odaje počast najboljim mladim glumcima koji aktivno grade svoj jedinstveni put u filmskoj industriji.
Emma Watson biće druga dobitnica ove nagrade, nakon što je njenoj koleginici i imenjakinji Emmi Stone pripala čast da bude prva glumica ovenčana ovom titulom.
„2013 MTV Movie Awards“ održaće se u noći između 14. i 15. aprila u dvorani Sony Pictures Studios Lot u Culver Cityju, Kalifornija, dok ćete snimak dodele moći da pogledate na MTV kanalu u utorak, 16. aprila, u 22:00.
Nakon što je očarala publiku u svojoj epskoj ulozi Hermione u serijalu o Harryju Potteru, do hvaljene najnovije uloge u filmu „Čarlijev svet“ (The Perks of Being a Wallflower) – koji joj je ove godine doneo tri nominacije za Najbolju glumicu, Najbolji poljubac i Najbolji muzički trenutak – Emma Watson je stekla status jedne od najzanimljivijih mladih glumica današnjice i spremna je da nastavi da pokazuje svoj talent u filmu „The Bling Ring“, scenaristkinje i redateljke Sofije Coppole. Takođe, Emma će imati i jednu od glavnih uloga u željno očekivanom filmu „Noah“ Darrena Aronofskog, uz kolegu iz filma „Čarlijev svet“ Logana Lermana i Russella Crowa.
„Emmu Watson su fanovi zavoleli u ulozi jednog od najomiljenijih, ikoničkih likova svoje generacije, a u prošloj godini ih je opet osvojila kad se s lakoćom transformisala u Sam, lik iz još jednog savremenog klasika, „Čarlijev svet“, rekao je Stephen Friedman, predsednik MTV-ja. „Duže od decenije je stalno prisutna u životima naše publike i nastavlja da se razvija u novim,
radikalno različitim ulogama u kojima dokazuje svoj ogroman talent.“
„2013 MTV Movie Awards“ označiće službeni početak sezone letnih blockbustera svojom poznatom otkačenom proslavom filmova, glumaca i muzike koju publika voli. Kao što je već najavljeno, nova zvezda Rebel Wilson, koja je nominovana za Najbolju glumicu i Najbolju prvu ulogu na filmu za ulogu Fat Amy u filmu „Pitch Perfect“, biće voditeljka, a pridružiće joj se i prvi dobitnik MTV-jeve nove nagrade „Comedic Genius“ Will Ferrell, koji je nominovan u kategoriji Najbolji par na filmu sa Zachom Galifianakisom za film „The Campaign.“
U skladu s tradicijom dodele gde se slave najaktuelniji trendovi, ove godine će dodela uključivati dve nove kategorije: Najbolji nastup bez majice i Najbolji muzički trenutak. Fanovi mogu da glasaju na MovieAwards.MTV.com do subote, 13. aprila. Kao i prethodnih godina, bitka u kategoriji Film godine trajaće i tokom prenosa 22. godišnje dodele „2013 MTV Movie Awards“. Imena ostalih prezentera, izvođača i dobitnika posebnih nagrada biće naknadno objavljena.

Povezana vest:  Zoi Saldana u trileru