hobbit unexpected journey 1Druženje inspirisano filmom „Hobit: Neočekivano putovanje“

Program inspirisan filmom „Hobit: Neočekivano putovanje“ Pitera Džeksona, koji je od prošle nedelje u prodaji u formatima dvd, blu ray i blu ray 3D, biće organizovan tokom vikenda u prodavnici „BigBang“, u šoping centru „Ušću“, najavila je danas distributerska kuća „Tak“.
Ljubitelji „Hobita“ imaće priliku da uživaju u autentičnom plesu i muzici iz ovog filma, da nauče borilačke veštine stanovnika Srednje zemlje, da se igraju, a najbolji će osvojiti i vredne nagrade.
Zahvaljujući grupi „EvenStar“ svi zainteresovani će „zaviriti“ u svet Tolkinovih junaka.
Reditelj Džekson upustio se nakon filmske trilogije „Gospodar prstenova“ u realizaciju još jednog dela engleskog pisca Dž. R. R. Tolikina.
Radnja filma smeštena je u Srednju zemlju, šezdeset godina pre „Gospodara prstenova“. Bilbo Begins kreće u uzbudljiv poduhvat, da povrati izgubljeno kraljevstvo Patuljaka, Erebor, iz kandži strašnog zmaja Šmauga.
Uz čarobnjaka, Gandalfa Sivog, pridružuje se družini od 13 Patuljaka, predvođenih legendarnim ratnikom, Torinom Hrastoštitom, a put će ih odvesti kroz opustošene zemlje koje su razorili Goblini i Orci.

Povezana vest:  Uskršnja porodična sinhronizovana animacija “Zečija akademija: nemoguća misijaja" od sutra u bioskopima