One Direction - This is us plakatObjavljen službeni plakat filma o 1D-u, stiže li film ‘One Direction: This Is Us’ u Srbiju?

Krajem avgusta, kao što je već dobro poznato directionerima, u bioskopima nas očekuje koncertno-muzički spektakl o trenutno najpopularnijem teen bendu današnjice!
Službeno je objavljen bioskopski plakat za spektakl koji će u bioskope širom sveta, a kako nezvanično saznajemo i naše doći krajem avgusta!
Radi se o dokumentarnom filmu ‘One Direction: This Is Us’, a najzanimljivija vest u vezi s plakatom svakako je činjenica da je napravljen uz pomoć fotografija koje su snimili i poslali obožavatelji One Directiona! Na ovaj način članovi boy benda želeli su odati počast svojim najvernijim directionerima koji ih svakodnevno slušaju i nestrpljivo prate svaku novu vest u vezi s njihovim budućim projektima.
U pozadini plakata nalazi se stotinu malih fotografija koje su na raznim svetskim turnejama uslikali obožavatelji 1D! Još od februara na stotine hiljada fanova dolazilo je na službenu stranicu benda i postavljalo vlastite fotografije u nadi da će članovi One Directiona izabrati baš njihovu za službeni plakat svog dokumentarno-muzičkog filma. Posebna zanimljivost u vezi sa štampanim plakatom jeste i ta da će svi oni koji imaju pametne telefone moći da skeniraju poseban kod koji se nalazi na plakatu, a koji će ih odvesti na ekskluzivni videosadržaj benda!
Digitalna verzija plakata koja će u mozaiku sadržati još više fotografija obožavatelja biće objavljena tokom maja na web stranici www.1DThisIsUs-movie.com.
A evo još neki detalja o filmu, čiji trejler možete pogledati OVDE, za one koji još ne znaju…Film ‘One Direction 3D’ režirao je Morgan Spurlock (Supersize Me, Freakonomics, The Greatest Movie Ever Sold), a radi se istovremeno o dokumentarnom prikazu i koncertnom 3D spektaklu u kojem će gledaoci saznati sve o poreklu petorice članova benda – od njihovih samih početaka i organizacije sa Simonom Cowellom nakon njihovog nastupa na ‘X-Factoru’, upoznavanja porodica, istraživanja vlastitih snova pa sve do megalomanskog uspona do samog vrha muzičke estrade. Redatelj Morgan i njegov tim producenata slede bend u planiranju i organizovanju njihove npredstojeće svetske turneje i putem pronalaze zanimljive priče.

Povezana vest:  Prva gradska tweetup premijera:„Ronal Varvarin 3D“ 22. marta u bioskopu „Cineplexx“