dexterGotovo sa Deksterom

Kablovski kanal „Šoutajm“ saopštio je da će nagrađivana serija o policijskom analitičaru-serijskom ubici „Dekster“ biti završena ovog leta.
Serija sa Majklom Si Holom u glavnoj ulozi pomerila je, kako prenosi Rojters, granice nasilja i crnog humora na TV-u i biće završena na leto posle osam sezona.
-Kada smo počeli 2006. ‘Dekster’ je redefinisao žanr i odveo antiheroja do novih visina…njegov kulturni uticaj će se osechati i narednih godina – navodi se u saopštenju predsedavajućeg Šoutajma Metjua Si Blanka.
Hol je za ulogu Dekstera dobio Zlatni globus i nagradu Udruženja glumaca. Serija ima više od 13 miliona fanova na fejsbuku a prošlogodišnje finale sedme sezone gledalo je oko sedam miliona Amerikanaca.
Hol, koji je i izvršni producent serije, rekao je „Entertejnment vikliju“ da je njegov lik spreman da zatvori knjigu pošto je njegov tajni život otkriven.
-Igra mora da se završi. Čim ga je Deb (Deksterova sestra-policajac) otkrila, smatrali smo da se krećemo ka mestu gde će se Deksterov svet završiti – rekao je on.
Finalna sezona „Dekstera“ počinje sa emitovanjem 30. juna.

Povezana vest:  PRVI GLAS SRBIJE, Veliko finale 25. decembra!