Kellan Lutz DIESELZavodnik iz sage ‘Sumrak’ Kellan Lutz opet slobodan!

Kellan Lutz, zgodni glumac kojeg znamo kao Emmetta Cullena iz popularnog filmskog serijala saga ‘Sumrak’, raskinuo je s devojkom Sharni Vinson.
Kellan koji je s lepom Sharni bio oko godinu i pol dana, ponovno je slobodan, saznaje Us Weekly.
Raskid je mnoge iznenadio jer se činilo da su srećni i zaljubljeni. 28-godišnji glumac je ranije ove godine kazao da uvek na putovanja vodi i Sharni jer ne može podneti da su razdvojeni.
-Sharni i ja se sjajno slažemo. Ona ima divan karakter i super je devojka. Zajedno se puno smejemo. Uvek smo iskreni jedno prema drugome. To su jako bitne stvari za vezu – rekao je tada Kellan koji je neko vreme bio u vezi i s atraktivnom zvezdom nove verzije serije Beverly Hills, ‘90210’ Annalynne McCord.
Inače, manje je poznato da je Kellan odbio otići na audiciju za ulogu Edwarda u sagi ‘Sumrak’ jer mu se činila predepresivnom.
-Agent je želeo da se takmičim za ulogu Edwarda, ali meni se taj lik činio previše depresivnim te sam odbio. Ali agent nije odustajao jer je, i to s pravom, mislio da će uloga u tom filmu biti ključna za moju karijeru. Uverio me da odem na audiciju za ulogu Emmetta, a ta uloga mi se puno više sviđala jer je Emmett uvek nasmejan i raspoložen za šalu – rekao je Kellan. Uloga Edwarda pripala je Robertu Pattinsonu, a ostalo je istorija.

Povezana vest:  Ekskluzivan video snimak sa londonske premijere filma „Seks i grad 2“!