F&F6Premijera filma „Paklene ulice 6“ sutra u „Sinepleksu“

Film „Paklene ulice 6“ (Fast and Furious 6) u režiji Džastina Lina biće premijerno prikazan sutra u bioskopima „Sinepleks“ u Beogradu i Kragujevcu, najavio je distributer „Taramaunt“.
Vin Dizel, Pol Voker i Dvejn Džonson igraju u ssestom nastavku blokbastera zasnovanog na brzim trkama.
Nakon ssto su Dom (Dizel) i Brajan (Voker) izveli pljačku u Riju, srussili carstvo najvažnijeg čoveka i odneli 100 miliona dolara, živeli su rasstrkani po celom svetu.
U međuvremenu, Hobs (Džonson) prati organizaciju „smrtonosnih“ vozača, profesionalnih ubica u preko 12 zemalja, u kojoj je i Domova ljubav za koju je mislio da je mrtva, Leti (Missel Rodrigez).
Jedini način da se zaustavi ova kriminalna banda jeste da se oni nadmudre na ulici, zbog čega će Hobs zamoliti Doma da okupi svoj elitni tim u Londonu.
Pre 12 godina je mali film pod nazivom „Paklene ulice“ o nelegalnim uličnim trkama u istočnom Los Anđelesu postao veliki letnji hit i zaradio 207 miliona dolara.
Peti deo ovog serijala imao je pre dve godine najveće otvaranje u istoriji studija „Univerzal“ i na blagajnama je ukupno zaradio 209 miliona dolara u Americi i joss 625 u svetu.
Do sada serijal je zaradio 1,5 milijardi dolara.
„Paklene ulice 6“ biće od 23. maja na redovnom repertoaru domaćih bioskopa.

Povezana vest:  De Niro će režirati mjuzik rađen po filmu u kom je glumio