USCE 17.5Depeche Mode stižu u Beograd sutra

Grupa Depeche Mode stiže u Beograd sutra, dan pre koncerta na Ušću, najavili su organizatori.
Bina i prostor u parku Ušće se uveliko pripremaju za koncert, a čuveni pop sastav u Srbiju sleće sutra letom iz Istanbula, gde će večeras održati šesti koncert na svojoj velikoj evropskoj turneji.
Članove sastava će po sletanju u Beograd sačekati tri luksuzna kombija sa zatamnjenim staklima, kao i poseban kombi samo za prevoz njihovog prtljaga, te će imati ceo jedan dan da se odmore i pripreme za spektakl.
Kapije u parku Ušće otvaraju se u nedelju, u 17.30 sati, a program počinje u 20 časova.
Na sam dan koncerta ulaznice za koncert moći će da se kupe u Corner šopovima u centru Beograda do 17 časova, kao i na biletarnicama na koncertnom prostoru na Ušćuu koje će u nedelju biti otvorene od 11 časova.
Kao predgrupa nastupiće elektronski dvojac „Diamond Version“, zajednički projekat inovativnih predstavnika nemačke eksperimentalne muzičke scene, Byetone i Alva Noto.
Žurka zagrevanja pred koncert, biće održana večeras u Mikser hausu, a kao DJ nastupiće poznati maneken Andrej Pejić, dok će sutra u okviru Noći muzeja, u Ustanovi kulture Parobrod biti otvorena izložba posvećena bendu Depeche Mode pod nazivom „World in My Eyes“.
Specijalni gost izložbe biće jedan od najpoznatijih svetskih muzičkih fotografa Brajan Branislav Rašić.
Ulaznice za koncert Depeche Mode 19. maja na Ušću prodaju se po cenama od 3.990 dinara (parter), 5.990 dinara (fan pit) i 9.900 dinara (VIP).

Povezana vest:  Sara Jovanović i Miša Relić održali besplatan koncert na Adi Ciganliji