TI 077Osvojite školovanje na „ITAcademy“ uz „Mlađe referente“

Komedija „Mlađi referenti“ sutra stiže u domaće bioskope, a MCF MegaCom Film i „LINK Group“ će ovim povodom nagraditi sugrađane. Večeras, od 19 do 22h na „Naxi plaži“ održaće se provera sposobnosti za mlađe referente, koja osim dobre zabave ima za cilj i da pomogne sugrađanima da unaprede svoje veštine i lakše dođu do posla.
Kompanija „LINK Group“ je obezbedila dve vrste usavršavanja kao nagradu za najbolje učesnike.
Jednogodišnje školovanje na „ITAcademy“, onlajn pohađanje nastave od kuće zahvaljujući platformi za učenje na daljinu koju je napravio „LINK group“, biće dodeljena učesniku koji pokaže najveću kreativnost i inovativnost. Dobitnik nagrade će moći da izabere koji smer na „ITAcademy“ želi da pohađa: administracija mreža, dizajn i multimedija, programiranje, IT poslovanje, CAD – crtanje i projektovanje ili razvoj mobilnih aplikacija – izrada mobilnih aplikacija za iOS, Android ili Windows Mobile operativne sisteme.
Nešto mlađi učesnici, srednjoškolci, mogu da osvoje mesto u „Letnjoj školi programiranja“, koja će se održati od 26. do 30. avgusta na Visokoj školi za informacione tehnologije ITS. Letnja škola će biti realizovana specijalnom metodologijom kroz koju će učesnici imati prilike da savladaju veštine potrebne za razvoj web aplikacija. Učešće u „Letnjoj školi programiranja“ je jedinstvena prilika da se deca upoznaju sa načinom rada jedne savremene visoke škole (ITS), provedu 5 dana u moderno opremljenom prostoru i to u društvu svojevrsnih stručnjaka, profesora Visoke i Srednje škole za IT. U okviru letnje škole biće organizovan i obilazak i upoznavanje kompanije „ComTrade“.
Provera sposobnosti održaće se na štandu MegaCom Filma, na platou ispred „Ušće Shopping Center-a“ i ne zahteva prethodno prijavljivanje. Učesnicima će biti postavljen set zabavnih pitanja inspirisanih testovima za posao koji su predstavljeni u filmu Mlađi referenti“, a koji pre svega služe za procenu kreativnog razmišljanja kandidata. Svi učesnici će dobiti diplomu, koja će osim potvrde o završenom testiranju sadržati i savete za efikasniju potragu za poslom i bolju pripremu za razgovor za posao, koje je pripemio sajt Poslovi.infostud.com. Osim ovih nagrada, učesnici provere sposobnosti za mlađe referente mogu da osvoje karte za premijeru filma.
U komediji „Mlađi referenti“ Vins Von i Oven Vilson igraju četrdesetogodišnjake koji su ostali bez posla i dolaze na ideju da okušaju svoju sreću u najuspešnijoj internet kompaniji – Guglu. Od razgovora za praksu do probnog rada, Bili i Nik se suočavaju sa nizom neobičnih zadataka koji više od poznavanja moderne tehnologije zahtevaju kreativno razmišljanje.

Povezana vest:  Kako veliki dizajneri zamišljaju Pepeljuginu cipelicu