strumpfoviŠtrumfovi u New Yorku
Pre par nedelja počelo je snimanje igrano-animiranih Štrumfova , a procurela je i radnja ovog plavog filma. Priča počinje kada bezobrazni čarobnjak Gargamel počne da juri jadna male Štrumfove, pa oni iz svog sela pobegnu gde bi drugde nego u naš svet! Da budemo precizniji, upadaju u njujorški Central Park, a zatim pokušavaju da umaknu Gargamelu i vratiti se u svoj dom.
Osim priče filma, mediji su objavili i nova imena glumaca koji su se pridružili projektu. Anton Yelchin (Zvedane staze) bi trebao da glumiti Štrumfa Trapavog, a Fred Armisen (‘Saturday Night Live’) će najverojatnije glumiti najpametnijeg Štrumfa Kefala! Već smo pre najavili da će Jonathan Winters glumiti Velikog Štrumfa, Katy Perry Štrumpetu, a George Lopez Mrguda, s tim da će legendarni glas iz ‘Simpsonovih’, Hank Azaria, verovatno glumiti Gargamela.
Reditelj „Beverly Hills Chihuahua“ Raja Gosnell moraće u ovom filmu dokazati da još uvek zna da pravi igrano-animirane filmove s malim stvorenjima, a o kvalitetu filma odlučiće publika koja će ‘Štrumfove’ moći da vidi 3. avgusta 2011.
A za sve ljubitelje Štrumfova malo podesećanje kako je to izgledalo nekada. OVDE možete da pogledate uvodnu špicu Štrumfova.
Povezana vest:  Mini serija o Titaniku