milica_nasticFARMA 2010
Milica izbačena
Četvrte nedelje na Farmi od seoskog života, teških poslova i nagrade od 100.000 evra oprostila se manekenka Milica Nastić.
Ovonedeljne takmičarke nominovane za izbacivanje Maja i Milica u areni su se, umesto duela znanja, odlučile za duel zvani izazov.
Njih dve su odmerile snage u igri u kojoj je korišćene ajde da ga tako nazovemo ogromni drveni fliperi – lavirinti. Kroz ovaj lavirint na čijem puti su bile i rupe, dame su morale da sprovedu kugle do cilja (kante u koju su upadale). Odžaklijevska je pobedila, posle čega su joj duplirani glasovi publike. Dovoljno za pobedu i ostanak na imanju u Lisovićima. Rezultat glasanja bio je 81 prema 19 odsto glasova.
Milica je poraz posle samo dve nedelje boravka na Farmi dočekala uzbuđeno. Radosno se pozdravila se farmerima, srećna što se vraća u civilizaciju. „Pranje sudova mi je došlo glave“.
Odžaklijevska se u duelu našla nakon nedelje lošeg obavljanja posla sluge, dok je Milica u arenu stigla zahvaljujući malom broju glasova publike.
Milica (25) je šesta takmičarka koja je napustila najpoznatije srpsko seosko imanje. Pre nje, od farmerskog života i nagrade od 100.000 evra oprostili su se Iva, Indi, Ivan, Irena i Marija.
Povezana vest:  Džulija Roberts prvi put u TV seriji