mila_otpad

VELIKI BRAT 2011

Mila napustila kuću

Burna nedelja u kojoj je pao seks, pa su se posle dvoboja zamenili stanari otpada i luksuzne kuće, završila se večeras ispadanjem još jednog od nominovanih stanara. Najmanje glasova publike dobile su Tamara, Mila i Slavica, a stanari su glasanjem odlučili da iz kuće Velikog brata izađe Mila.

Gošća u studiju bila je Nemeševa mama koja kaže da je bila šokirana ponašanjem svog sina u VB kući.

-Suprug i ja oduvek smo bili ponosni na sina, kao i cela naša porodica. Nema razloga da ga se stidimo i podržavamo ga. Iskreno, bili smo šokirani njegovim ponašanjem u kući. To je prava reč koja opisuje kako smo se osećali. Uglavnom nema loših komentara u vezi njegovog ponašanja, ljudi koji ga poznaju od malena kažu nam kako ga ne prepoznaju takvog –  rekla je Nada Nemešević u razgovoru s Antonijom.

Tokom večerašnje emisije prikazan je snimka upada Tamarinog dečka u otpad. Sedeo je na držaču svetiljke dok su stanari sedili u dvorištu i razgovarali. „Odmakni se malo od nje, keve ti“, vikao je Nikoli. Stanari nisu znali da je to Tamarin dečko pa je Nikola krenuo prema njemu i ljutito vikao neka siđe. Marijana je za to vreme panično vikala Lesteru neka uđe u ispovedaonicu i kaže Velikom bratu što se događa. Tamara je za to vreme vikala svom dečku: „Šta ti je“? Kad je Dražen Nikoli rekao da je to Tamarin dečko, Nikola se malo smirio, a zatim im je svima Veliki brat poručio da se hitno zatvore u radionicu.

Povezana vest:  Ranjeno srce od ponedeljka na TV Pinku

Mila koja se nešto duže zadržala u razgovoru s „uljezom“ obavestila je stanare šta je saznala.

-Rekao mi je da pravimo gluposti i da se svaki detalj pokazuje napolju – rekla je Mila na što je Marijana naglo promenila izraz lica, uozbiljila se, počela da plače i krenula da se pakuje da izađe iz kuće. U ispovedaonici je ponovo plakala i rekla kako trenutno samo misli na svoje dete. Veliki brat joj je rekao da je njena dvogodišnja ćerka dobro, što je Marijanu malo smirilo i odlučila je ostati u Velikom bratu. Tamara je također bila vrlo zabrinuta i pitala se je li njen dečko prekinuo sa mnom. Ostali su joj rekli da nije, već joj je govorio neka ona prekine s njim. Uveravali su je da joj to ne bi napravio da nije zaljubljen u nju.

Povezana vest:  Najaktuelniji informativni, najkvalitetniji domaći serijski i najgledaniji rijaliti program u novoj sezoni na TV Pink

Veliki brat je objavio da su najmanje glasova publike ove nedelje dobile Mila, Slavica i Tamara. Prva je u ispovjedaonicu ušla Ema koja je nominovala Milu i Tamaru.

Nemeš je dva boda dao Mili, .a jedan je bod dao Tamari uz obrazloženje da je poznaje je kraće od ostalih i da nije dobro istrenirala dečka. Soraja je glasove dala Tamaran i Slavici. Sledeća je u ispovedaonicu ušla Dragana koja je dva boda dala Slavici,a Mili je dala jedan bod. Duško je pre nominacija rekao da mu u životu nije bilo teže. – Glasati protiv žene je meni izuzetno teško, jer žene jako volim. Dajem Mili dva boda, jer je ona meni dala prvi put kad sam izašao. Jedan bod dajem Slavici, jer nekome moram, a ne mogu Tamari, ona mi je favorit – rekao je Duško Džordž i Horvat su isto raspodelili glasove dva boda Slavici, a jedan Tamari. Marijana je prvo nominovala, a jedan je bod dala Mili uz obrazloženje da ne zna da peva. Nikola je dva boda dao Slavici, a Mili jedan bod. Dražen je prvo nominovao Tamaru, a zatim Slavicu. Lester je dva boda dao Tamari, jer smatra da ona „malo glumi“. Slavici je dao jedan bod. Radiši se bilo vrlo teško da odluči koga će nominovati. Dva boda je dao Tamari, jer je ispalo da njen dečko želi da ispadne, a jedan bod Mili.

Povezana vest:  Šestodelni dokumentarni serijal Uključi se: Pokret "Global Citizen” kreće na National Geographic kanalu

Antonija je obavestila Milu da izlazi iz kuće na što je ona počela da plače i opraštati se od stanara.