Awkward 101 Pilot 196 Retouched

Nova MTV serija “Awkward”

Samo na MTV kanalu od srede, 14. septembra od 23:10 i reprizno petkom od 16:50, utorkom od 21:30 i nedeljom u 09:20.

U novoj MTV-jevoj seriji “Awkward” videćete konflikte, haos i humor koji karakteriše život petnaestogodišnje Jenne Hamilton, koju glumi Ashley Rickards (“Fly Away,” “One Tree Hill”). Njen život počinje da se menja jednostavnom nesrećom, koja ubrzo prerasta u nesporazum nepredvidivih  razmera jer biva okarakterisana kao pokušaj samoubistva.

A Jenna Hamilton je, zapravo, nevidljiva devojka u srednjoj školi koja je mudrija u odnosu na njene vršnjake i koja ima optimističan pogled na svet. Ona ne smatra da je iznad svega, ona samo želi da se uklopi. Uzbuđena zbog početka nove školske godine, Jenna ubrzo biva sluđena kada izgubi nevinost sa njenom simpatijom Mattyjem. Međutim nevolje počinju kada on ne želi da objavi njihovu vezu. Stvari postaju sve gore kada misteriozno pismo dovede do velikog nesporazuma što prouzrokuje da svi misle da je Jennina nesreća neuspeli pokušaj samoubistva. Svaki njen korak napred nateraće je da načini i korak unazad, ali će vas njeni postupci u svakom slučaju nasmejati. Dok se Matty i Jake (Mattyjev najbolji drug koji se iznenada sprijateljio sa Jennom) trude da nađu put do njenog srca, ona će naučiti da nekada nije sve u dobijanju onoga što želiš, već u dobijanju onoga što ti je potrebno i da čak i luzeri mogu da žive kao u bajci!

Povezana vest:  Šaj Mišel: Bila sam totalna autsajderka kao tinejdžerka

“Awkward” spaja humor sa borbama i iskustvima sa kojima svako ko je tih godina može da se poistoveti. To je serija uspona i padova nakon nesreće sa kojima se mlada devojka suočava, uz usputno izlaženje na kraj sa svakodnevnim dramama tinejdžera.

Od tajne veze sa popularnim likom, do zlostavljanja od strane zle devojke i roditelja koji jednostavno ništa ne kapiraju, Jennina nesreća će se odjednom preokrenuti i stvari će krenuti na bolje, ali naravno sa nekim usputnim padovima, koje ćete moći da pratite samo na MTV kanalu od srede, 14. septembra od 23:10 i reprizno petkom od 16:50, utorkom od 21:30 i nedeljom u 09:20.

Povezana vest:  Premijera nove serije "To je greh" 23. januara