smurfs part 2„Štrumpfovi 2“ od sutra u bioskopima

Animirano-igrani film „Štrumpfovi 2“ od sutra će se naći na redovnom repertoaru domaćih bioskopa, saopštio je domaći distributer „Tak“.
U novom filmu zli čarobnjak Gargamel stvara nekoliko kopija Štrumpfova i naziva ih Kvarnići. On se nada da će mu oni pomoći u njegovim smicalicama.
Ali kad otkrije da mu samo oni pravi mogu dati ono što on želi i da samo Štrumpfetina tajna čarolija može pretvoriti Kvarniće u Štrumpfove, Gargamel kidnapuje Štrumpfetu i odvodi je u Pariz, gde ga milioni obožavalaca dočekuju kao najvećeg čarobnjaka.
Nema mesta koje Gargamel neće istražiti u svom pohodu. Sve zavisi od Velikog Štrumpfa, Trape, i ostatka ekipe, kada se vrate u naš svet i kada se ponovo udruže sa ljudskim prijateljima Patrikom i Grejs.
Kao i prvi deo koji je prikazan 2011. godine i „Štrumpfovi 2“ sinhronizovani su na srpski jezik, a glasove u filmu su pozajmili Dragan Vujuać Vujke, Slobodan Boda Ninković, Mina Lazarević, Milan Antonić, Milan Tubić, Marko Marković, Slobodan Stefanović, Jadranka Bugarski, Svetlana Seka Aleksić, Slobodan Pavelkić, Nikola Bulatović.

Povezana vest:  Džef Bridžiz izbegava tipske uloge