avioniTrileri, avanture i animirani filmovi u bioskopima

Tokom avgusta i septembra u srpske bioskope stižu, u distribuciji „MegaKom filma“, akcija „Vatrena trka“, avantura „Persi Džekson – More čudovišta“, animirani film „Turbo 3D“, trileri „Zatvorenici“ i „Rizična igra“, najavio je danas distributer.
„Vatrena trka“ Daniela Kalparsora je priča o eksplozivnom ljubavnom trouglu koji čine konobarica, njen dečko i ljubavnik, umešani u pljačke i ilegalne trke kolima.
U filmu, koji će na repertoaru biti od 8. avgusta, igraju Aleks Gonzales, Adrijana Ugarte, Alberto Aman i drugi.
Nastavak avantura mladog poluboga, Posejdonovog sina, Persija Džeksona, u režiji Tora Frojdentala stiže u srpske bioskope 15. avgusta, a glumačku ekipu čine Logan Lerman, Aleksandra Dadario, Brendon Džekson, Netan Filion.
Svet bogova je sada na rubu propasti i Persi sa prijateljima kreće na put u More čudovišta kako bi pronašao mitsko Zlatno runo i spasio svet.
Od 17. avgusta publika će moći da pogleda animirani film „Turbo 3D“ reditelja Dejvida Sorena o pužu koji nakon neobične nesreće postaje super brz i odlučuje da se trka protiv slavnog trkača Gi Ganjea.
U sinhronizaciji na srpski jezik učestvovali su Marko Janketić, Dragan Mićanović, Milan Antonić, Miloš Samolov, Bojana Stefanović, Marko Šelić Marčelo, Ivan Zekić, Nenad Ćirić, Bojan Krivokapić, Milan Antonić, Marko Živić…
Za ljubitelje trilera „MegaKom film“ je obezbedio dva ostvarenja – „Zatvorenici“ Denisa Viljenueve i „Rizična igra“ Breda Furmana koji će na repertoaru domaćih bioskopa biti od 19. odnosno 26. septembra.
Hju Džekmen, Džejk Džilenhal, Terens Hauard, Viola Dejvis igraju u priči o Doverovima i Birčovima koji preuzimaju pravdu u svoje ruke kako bi pronašli svoje kidnapovane ćerke.
Glavni junak filma „Rizična igra“, Riči odlazi u Kosta Riku, verujući da je prevaren, da se suoči sa onlajn kockarskim tajkunom Ajvanom Blokom, zaslepljen njegovim obećanjem o velikom bogatstvu sve dok FBI ne pokuša da ga netera da im pomogne u hvatanju Bloka.
Glavne uloge tumače Ben Aflek i Džastin Timberlejk.

Povezana vest:  Rodžer Mur bi da igra negativca u filmu o Džejmsu Bondu