marko nikolic vojvodina

Nikolić: Žal za petom uzastopnom pobedom

Trener fudbalera Vojvodine Marko Nikolić izjavio je večeras nakon utakmice sa Bursom (2:2) da ostaje žal što njegovi iyavranici nisu ostvarili i petu uzastopnu pobedu u ovogodišnjim kvalifikacijama za Ligu Evropu.
Nikolić je na konferenciji za novinare rekao da još ništa nije rešeno kada je reč o plasmanu u naredni krug takmičenja i da će Vojvodina u revanšu u Bursi pokušati da iznenadi favorizovanog protivnika. 
-Ne bih voleo da niko u Novom Sadu pomisli da je ovim nerešenim rezultatom sve izgubljeno. Kako ni pobedom ništa ne bi bilo dobijeno, tako ni nakon remija ništa nije izgubljeno. Znamo da će u revanšu biti pakleno teško, mnogo teže nego da je ostala naša prednost od 2:1, ali i pored toga mi ćemo dati sve od sebe da se dostojno suprostavimo izuzetno jakom protivniku – rekao je Nikolić. 
On je kazao da je ekipa Burse na večerašnjem meču pokazala koliko je kvalitetan tim, ali i da su fudbaleri Vojvodine odigrali veliku utakmicu. 
-Prvo poluvreme je bilo na klackalici i čekalo se na čiju će stranu prednost otići, na žalost posle jedne naše greške protivnik je stigao do vođstva. Posebno priznanje mojim igračima odajem na energiji sa kojom su ušli u drugo poluvreme, a za takvu igru nagrađeni smo sa dva gola i vođstvom koje smo nažalost izgubili u 90. Minute – kazao je Nikolić ističući da su navijači stvorili prelepu atmosferu na stadionu u kojoj je bilo užitak igrati. 
Trener Burse Karaman Nikmet rekao je da je zadovoljan rezultatom koji njegovom timu daje dobre šanse u revanšu pred vatrenim navijačima kod kuće.
-Obzirom da imamo novu ekipu, da je u prelaznom roku stiglo nekoliko novih igrača i da nam je ovo prvi takmičarski meč, sasvim smo zadovoljni i rezultatom i prikazanom igrom. Očekujem da ćemo u revanšu ostvariti pozitivan rezultat – rekao je Nikmet dodajući da su vremenski uslovi bili izuzetno teški za igru i da odaje priznanje i igračima i jedne i druge ekipe na svemu što su pružili tokom celog meča. 
Revanš susret između Vojvodine i turskog predstavnika igra se narednog četvrtka u Bursi.

Povezana vest:  Dačić: Za navijače a protiv huligana i kriminalaca