turbo movie still 2Zabava za najmlađe inspirisana filmom „Turbo 3D“

Animirana komedija „Turbo 3D“ Dejvida Sorena u domaće bioskope stiže 17. avgusta, a u susret tome distributerska kuća „MegaKom Film“ 10. avgusta u „Ušću“ organizuje „Trke Turbo puževa“.
U glavnom atrijumu TC „Ušće“, od 15 do 17 sati biće organizovane trke u džakovima za najmlađe, najavio je MCF.
Svaki džak nosiće obeležje junaka filma „Turbo 3D“, odnosno specijalne puževe kućice.
Brzina će, osim u ovim neobičnim trkama, imati važnu ulogu i u drugim igrama koje se organizuju za najmlađe povodom premijere filma.
Učesnici će sklapati Turbo slagalicu u igri „Ubrzanje“, dok je u igri „Okupi svoj tim“ cilj da što pre pronađu kartice sa Turbo puževima koji čine njihov tim, tim „Trkačkih puževa“.
Najbolji takmičari osvojiće karte za pretpremijeru i poklone inspirisane filmom.
Program će voditi stručni tim animatora iz centra za animaciju dece „Čigra igra“.
Turbo je običan baštenski puž koji ima cilj da postane svetski šampion u trkama. Odlučan u ideji da se ubrza po svaku cenu, on stavlja svoje srce i kućicu na crtu kako bi dokazao da nijedan san nije preveliki i nijedan sanjar premali.
„Turbo 3D“ će biti sinhronizovan na srpski jezik.
Junacima filma glasove su pozajmili glumci Marko Janketić, Dragan Mićanović, Marko Šelić Marčelo, Bojana Stefanović, Nenad Ćirić, Ivan Zekić, Miloš Samolov, Milan Antonić, Bojan Krivokapić, Marko Živić, Tomaš Sarić, Jelena Stojiljković, a reditelj sinhronizacije je Miloš Paunović.

Povezana vest:  Redak plakat za "Metropolis" na aukciji