One Direction-tour

Krenula pretprodaja ulaznica za film ‘One Direction: This Is Us 3D’ u domaćim bioskopima

Iako su do početka prikazivanja ostala još gotovo četiri nedelje, u bioskopima Cineplexx u Delta Cityju i započela je pretprodaja ulaznica za muzički događaj generacije – film ‘One Direction: This Is Us 3D’!
Reč je o spektaklu o trenutno najpopularnijoj grupi muzičara na svetu, a prati njihove pripreme za dolazeću svetsku turneju.
Bioskop Kolosej u Ušću postavio je prvog dana prikazivanja tri projekcije, ali još nije mguće online rezervisati karte niti je poznata cena istih.
Za razliku od ovog bioskopa u Cineplexxu u Delta Cityju nam je potvrđeno da je počela pretprodaja ulaznica po ceni od 550 dinara i kako kažu karte se prodaju odlično. Pitali smo ih i za bioksop u kragujevcu, kažu da se očekuje dobra poseta a film će najverovatnije početi da se prikazuje 29. avgusta.
Jednostavnim odlaskom na službenu web straniu bioskopa možete rezervisati/kupiti svoju ulaznicu i na taj način osigurati svoje mesto te postati jedni od prvih gledalaca u svetu koji će uživati u jedinstvenom muzičko-filmskom događaju.
Film ‘One Direction: This Is Us 3D’ dolazi u domaće bioskope 29. avgusta!

Povezana vest:  Nastavak Marvelove sage -"Čuvari galaksije vol.3"  stiže u domaće bioskope 4. maja