“Dečiji dan” održaće se na Novom Beogradu u prostoru bioskopa Cineplexx Delta City u subotu 02. novembra od 17:00, kad će premijerno biti prikazan animirani film za decu “Fiksizi – Majstorčići”, a ispred bioskopa biće organizovan dečiji sportski poligon Arena Fun Factory gde će mališani imati prilike da testiraju svoju okretnost i da se takmiče sa vršnjacima u spretnosti.

Povezana vest:  Kustendorf 2018 od 16. do 21. januara na Mećavniku

“Fiksizi – Majstorčići” mogu se pogledati u bioskopima širom Srbije u ditribuciji Dexin Filma. To je popularna ruska dečija animirana avantura novije produkcije, nastala po knjizi Edvarda Uspenskog. Radnja prati grupu malih čovečuljaka, Majstorčića, koji žive u kućnim spravama i popravljaju kvarove, a mogu ih videti samo deca. Ovaj crtani film se kao serija prikazivao prvobitno na televiziji i imao je velikog uspeha širom sveta.

Povezana vest:  Vigo Mortensen o svom novom filmu "Daleko od ljudi"

Crtani je sinhronizovan na srpski jezik, a glasove pozajmljuju: Predrag Peđa Damnjanović, Miomira Dragićević, Ivan Ivanov, Simona Ćirović, Zmaj Ognjeni Čulić, Ana Mirović, Jovana Cavnić, Lako Nikolić, Miljan Prljeta, Alek Rodić, Bojana Tušup, Kristina Bratić, Slađana Letinčić, Zoran Stojić.

Trejler je dostupan na ovom linku. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa.

Povezana vest:  Preminuo glumac Josif Tatić