grad kosti

Pogledajte najnoviji trejler filma „Instrumenti smrti: Grad kostiju“!

Pogledajte najnoviji domaći trejler filma „Instrumenti smrti: Grad kostiju“ (The Mortal Instruments: City of Bones) OVDE!
Svetska premijera održana je u Los Anđeles u ponedeljak 12. avgusta, a na redovnom repertoaru naših bioskopa film „Instrumenti smrti: Grad kostiju“ biće od 05. septembra.
Film je snimljen po prvoj knjizi serijala Kasandre Kler koja se trenutno već drugi put nalazi na prvom mestu Njujork Tajms liste bestselera serijala namenjenoj mladim čitaocima i na pomenutoj listi se nalazi skoro dve godine!
Svakako će to biti i uzbudljiv filmski serijal, jer je već potvrđeno snimanje drugog nastavka.
Radnja filma smeštena je u savremenom Njujorku, gde Kleri Frej, naizgled obična tinejdžerka, otkriva neobičnu istinu o sebi. Ona je potomak loze Lovaca na senke, tajnog reda mladih polu-anđela, ratnika, zarobljenih u drevnoj borbi za spas našeg sveta od demona. Nakon što joj je majka misteriozno nestala, Kleri je primorana da se pridruži Lovcima na senke, koji je upoznaju sa opasnostima „druge strane“ Njujorka, mestom nazvanim Donji Svet u kome vladaju demoni, vešci, vampiri, vukodlaci i druga smrtonosna stvorenja.
U akcionoj avanturi Haralda Zvarta glavne uloge tumače Lili Kolins, Džejmi Kembel Bauer, Lina Hedi, Robert Šiham, Džonatan Ris Majers, Ajdan Tarner i Kevin Zigers.

Povezana vest:  Prijatelj kaže da Džesi Džejms želi da spase brak