Robert Pattinson Shops

Pattinson razume što ga je Kristen prevarila

Glumac Sumrak sage se pomirio sa razlozima zbog kojih je Kristen Stewart sabotirala njihovu vezu, prevarivši ga s Rupertom Sandersom

-Pattison Razume kako to nije bilo zbog pomanjkanja ljubavi, već više zbog njenog straha od intimnosti. Svako od nas nosi drugačija iskustva, stečena tokom odrastanja – rekao je neimenovani izvor, a prenose on line mediji. 
Robu je, nastavlja, najteže pala izdaja i gubitak najboljeg prijatelja. Oporavi će se, ali za sada ne traži vezu. I pokušava da se drži podalje od žene koja mu je slomila srce.

Povezana vest:  Šesnaesti Beldocs festival zatvara film "Gru tu je" –  dokumentarni film o rep legendi Daliboru Andonovu - Gru

-Retko ćete ga naći u blizini mesta gde su Kristen i njeno društvo. Lakše mu je tako. Na neki je način morao početi novi život, s novim prijateljima – navodi izvor.
Kristen je još uvek sa svojim starim društvom. Žao joj je. Oseća da bi još bila s Robom da ga nije prevarila. Najviše joj nedostaje prijateljstvo. On je bio jedina osoba koja ju je doista razumela.
-Jednom je prilikom navratio, pa su se družili. Kristen je bila vrlo srećna što ga vidi, ali mislim da su oboje na kraju bili tužni, zato što još uvek nisu ravnodušni jedno prema drugome. To što su se videli vratilo je puno toga na površinu. Za sada je rad prvi, a ne obnova veze. To je žalosno – rekao je izvor.

Povezana vest:  Umro režiser Čarls Džarot