01 Aquapark AdamovecPOOL PARTY U AQUAPARKU ADAMOVEC

Čarobni vodeni svet nadomak Zagreba priprema pravo letnje osveženje! Ove subote, 17. avgusta u Aquaparku Adamovec očekuje nas veseli Pool Party od 16 – 19 sati uz zarazne letnje ritmove DJ Basty-ja te šarene i osvežavajuće koktele.
-Trudimo se svojim gostima stalno nuditi nove sadržaje, a Pool Party idealna je zabava za sve one koji nisu imali priliku otputovani van grada ili onima kojima je godišnji već završio. Odlična muzika i ovaj prekrasni ambijent pozivnica su svima da nas posete već ove subote i da otputuju u naš čarobni vodeni svet – izjavio je voditelj Aquaparka Adamovec Andreas Čulifaj.
Aquapark Adamovec nudi bogat wellness i fitness program, brojne saune (finska, parna kupelj, biosauna), kneipp za masažu nogu, tuševi iznenađenja. U zatvorenom delu aquaparka nalaze se i dva jaccuzija kapaciteta deset osoba. Za dobru kondiciju i negu tela tu su fitness centar te prostori za masaže. Gastronomske delicije aquapark Adamovec nudi u prostoru restorana, looby i bikini bara.
Aquapark Adamovec ekološki je kompleks čiji je celi sistem baziran na obnovljivim izvorima energije. Voda u aquaparku koristi se iz prirodnih prigorskih izvora vode. Novootvorena moderna kupališna oaza velika je investicija u kontinentalni turizam, koja će sasvim sigurno dodatno oživeti ljupko mesto Adamovec, te Zagrebu i okolici dati novi sadržaj najmodernijeg oblika.

Povezana vest:  Galenika – donatorska akcija za borbu protiv raka dojke