Noc za pamcenjeUrnebesna komedija “Noć za pamćenje“ na prvom mestu američke box office liste
Tokom proteklog vikenda, urnebesna komedija “Noć za pamćenje“ osvojila je prvo mesto američke box office liste ostvarivši zaradu od $27,1 miliona dolara.
Stiv Karel i Tina Fej su Klara i Fil Foster, par iz Džersija koji pokušava da unese malo promena u svoj dosadni bračni život. Glamurozna vecera u ekskluzivnom restoranu na Menhetnu deluje kao pravi nacčn da se noć provede bez porodičnih problema, ali ako nekome ukradete rezervaciju, problemi mogu postati mnogo veći. Nevešti ucenjivači, policajci sa obe strane zakona i seksi obaveštajci pretvoriće njihovu večeru u potpuno neverovatnu noć koju svakako nikada neće zaboraviti.
Reditelj filma Šon Levi glavne uloge je poverio sjajnim komičarima, Stivu Karelu i Tini Fej dok se u ostali ulogama nalaze Mark Volberg, Džejms Franko, Rej Liota, Mila Kunis i Mark Rufalo.
Film “Noć za pamćenje“ će se u našim bioskopima naći na redovnom repertoaru od 20. maja.
Akcioni spektakl “Borba Titana“ se nalazi na prvom mestu domaće box office liste i broji preko 13 hiljada gledalaca u prvom vikendu prikazivanja u našim bioskopima.
Priča o konačnoj bici za moć u kojoj se nadmeću ljudi, kraljevi i bogovi se nalazi na drugom mestu američke box office liste sa ukupnom zaradom u Americi od $110,4 miliona dolara.
Glavne uloge igraju Sem Vortington, Lajam Nison, Ralf Fajns, Deni Hjuston, Džema Arterton i Mads Mikelsen a reditelj filma je Lui Leterie.
Film “Borba Titana“ se u našim bioskopima nalazi na redovnom repertoaru od 8. aprila sa 2D i 3D projekcijama.
U sedamnaestoj nedelji prikazivanja, najuspešniji film svih vremena “Avatar“ se i dalje nalazi na američkoj box office listi. Na svetskom nivou, film reditelja Džejmsa Kamerona je inkasirao ukupno $2 milijarde i 709 miliona dolara.
Povezana vest:  Stefan Kapičić na specijalnoj projekciji "Deadpool 2" u Kombank dvorani