zvuk sezdesetih 1960-1961Zvuk 60-tih na sniženju
Od utorka, 13. aprila Jugoton će svoju bogatu ponudu učiniti još dostupnijom svojim vernim kupcima. Dosadašnju dvostruku kompilaciju ZVUK ŠEZDESETIH (koja je koštala 790 dinara) potrošači će moći da kupe samo u paru, tj. četiri diska po ceni od 1100 dinara.
Na ovim dvostrukim CD-ovima nalazi se preko 50 pesama koje su hronološki poređane. Između opatijske Mirno teku reke, objavljene krajem 1959. godine i požeške Pjevat će Slavonija iz leta 1969. poređani su radijski šlageri, pop hitovi iz džuboksa, zlatne ploče yu-diskografije, dalmatinski i meksički crossoveri, prepevane sanremske kancone i francuske šansone i naravno laureati Zagreba, Opatije, Splita, Vašeg šlagera sezone, Slovenskih popevki…te nezaobilazne festivalske muzike šezdesetih.
Na kompilacijama su se našli mnogi pevači bivše države, kao što su Đorđe Marjanović, Dušan Jakšić, Miki Jevremović, Đuza Stojiljković, Radmila Karaklajić, Lola Novaković, Marijana Deržaj, Majda Sepe, Bele vrane, Esma Redžepova i mnogi drugi.
Ako želite da slušate muziku što je menjala svet, ZVUK ŠEZDESETIH definitivno je vaš izbor!
Da podsetimo da sva pojedinačna izdanja Miše Kovača, Olivera Dragojevića kao i osam kompilacija iz edicije Evergreen, takođe se nalaze na sniženju, po ceni od 300 dinara.
Povezana vest:  Pesma za Haiti najprodavaniji singl u Britaniji