Daniel RadcliffeDaniel Radcliffe u poslednje vreme preteruje s alkoholom i drogama!

Ako je verovati nekim izvorima, mladi britanski glumac koji se proslavio ulogom u filmskom serijalu o Harryju Potteru svojim ponašanjem jako je zabrinuo porodicu i prijatelje.
Daniel Radcliffe (24) je navodno krenuo stopama problematičnih zvezda Macaulayja Culkina i Amande Bynes. Glumac u poslednje vreme preteruje s alkoholom i drogama!
‘-zgleda izmoreno i nezadovoljno. Njegovo se ponašanje otelo kontroli. Samo ide na žurke, a na meniju su sve vrste alkohola, a često i droge. Savim se promenio. Izlazio je s mnogim devojkama, ali nijedna se nije duže zadržala. Pokušava se rešiti osećanja usamljenosti i nezadovoljstva na pogrešan način. Daniel radi bez prestanka od svoje 10. godine. Potreban mu je odmak od svega, ali takav način zabave bi ga mogao uništiti. Svi se boje da bi mogao završiti kao Culkin – otkrio je jedan izvor za The National Enquirer.
U jednom je ranijem intervjuu naglasio da nikad nije bio na pravom godišnjem odmoru.
-Nisam nikad išao na godišnje odmore. Ove sam godine bio samo četiri dana s prijateljima u Cornwallu. Naviknut sam na takav žestok raspored. Nikad nisam bio izvan posla duže od dve nedelje. Ali, iskreno, meni to u neku ruku i odgovara. Ne znam za drugačije – rekao je.

Povezana vest:  DVD noviteti iz Cinearsa