DianaPremijera filma o princezi Dajani u Beogradu 25. septembra

Premijera filma „Dajana“ (Diana) biće održana u multipleksu „Kolosej“ 25. septembra, u okviru manifestacije „Lady’s night“, najavio je danas domaći distributer „Millennium Film“.
Naslovnu ulogu britanske princeze igra Naomi Vots, partner joj je Navin Enđus, a film je režirao Oliver Hiršbigl.
Mnogo je knjiga napisano i mnogo filmova i dokumentarnih emisija snimljeno o životu i tragičnoj smrti „narodne princeze“ Dajane. Činilo se da svi znaju sve o ovoj harizmatičnoj i šarmantnoj ženi, koja je plenila lepotom, istančanim ukusom za modu, ali i humanitarnim radom. Za života je postala slavna, a prerana smrt ju je učinila legendom.
Ipak, legenda o Dajani nikada nije ispričana do kraja. U ovom dirljivom i potresnom filmu, kako se navodi u najavi, publika će po prvi put videti istinu o poslednje dve Dajanine godine i vezi sa istinskom ljubavlju njenog života, doktorom Haznatom Kanom.
Povodom premijere, Millennium Film u saradnji sa hotelom Hyatt Regency Beograd, Naxi Radijom i Pulsom organizuje nagradni foto konkurs „Princ i JA“, koji se otvara danas i traje do 24. septembra.
Najbolja fotografija učesnice konkursa sa svojim princem u kraljevskom okruženju (enterijer, eksterijer, odeća) biće nagrađena romantičnim vikendom za dvoje u „Hajatu“, a pet polufinalista biće pozvani na završni koktel u Elington klubu tog hotela i dobiće karte za premijeru filma.

Povezana vest:  „Krvoprliće“ Romana Polanskog u bioskopima od 1. marta