immoProslavimo zajedno prvi rođendan knjižare Delfi u Immo outlet centru

Knjižara Delfi sa Laguninim klubom čitalaca u Immo outlet centru (Gandijeva 21) slavi svoj prvi rođendan. Tokom protekle godine u knjižari su gostovali mnogobrojni pisci, organizovane su nesvakidašnje akcije, a svima koji očekuju obilje dobrih knjiga na jednom mestu ova novobeogradska knjižara postala je omiljeno mesto. Osim toga, knjižara opremljena po svetskim standardima nudi i bogat kartolerijski i gift program.
U petak, 20. septembra 2013. godine, od 18 sati, knjižara će zvanično proslaviti prvi rođendan koji će uveličati jedan od najomiljenijih pisaca svih generacija – Ljubivoje Ršumović. Tom prilikom autor će potpisivati svoje knjige i družiti se sa najslađim čitaocima.
U periodu od 19. do 22. septembra svi posetioci Immo Outlet centra mogu da ostvare popust od 30% na kupovinu naslova sa Top liste (Top 20) i sa dečje top liste (Top 20) u knjižari. Ovaj neverovatan rođendanski popust važiće i u subotu 28. septembra što vam omogućuje da po najpovoljnijim cenama kupite nove romane Haleda Hoseinija, Vladimira Arsenijevića, Žozea Saramaga, Vanje Bulića, Ljubivoja Ršumovića i drugih 20 naslova koji se nalaze na ovoj prestižnoj listi bestselera. Te večeri besplatno ćete moći da se učlanite u Lagunin klub čitalaca.
U veseloj i prijatnoj atmosferi svi posetioci uživaće u poslasticama iz Džoove domaće poslastičarnice dok je Coffee, tea & sympathy iz Immo centra za sve čitaoce pripremio vaučere za kapućino.
Za svoj rođendan knjižara Delfi u Immo centru svojim vernim posetiocima pripremiće poklone koje su obezbedili prijatelji Lagune i knjižara Delfi: Golden Rose cosmetics, Lomaks, Multiactiv, Classics, Božen kozmetika.
Dođite da se družimo i zajedno proslavimo prvi rođendan knjižare Delfi u Immo centru.

Povezana vest:  Džojs DiDonato kao Pepeljuga za kraj operske sezone 2013/2014 u bioskopu Cineplexx