eizaliamLiam Hemsworth već ljubi drugu!

Konačno je i službeno potvrđeno ono o čemu se već mesecima nagađalo – Miley Cyrus (20) i Liam Hemsworth (23) raskinuli su veridbu! Predstavnici za medije mladih zvezda to su i službeno potvrdili, objavio je People.
Još za vikend su krenula šuškanja o kraju još jedne ljubavi jer je Miley prestala pratiti svog verenika na twitteru, a onda je objavljeno da je i on prestao da prati Miley.
Njihova veza je već neko vreme u velikoj krizi, a početkom godine pričalo se da ju je Liam prevario s January Jones (35), glumicom iz serije ‘Momci s Madisona’.
Navodno je kap koja je prelila čašu bio Mileyin lascivan nastup na MTV VMA te njeno sve ekscesnije ponašanje.
-Njin šokantni nastup ga je zgrozio i iznenadio. Bilo mu je neprijatno. Njihov odnos je vrlo komplikovan. Planovi o venčanju sad su zamrznuti – ispričao je izvor za RadarOnline. Kako su ranije spekulirali neki izvori, njegova porodica, prijatelji i PR menadžeri savetovali su mu da se udalji od Miley jer se boje da bi ta veza mogla naškoditi njegovoj karijeri.
Par se upoznao na snimanju filma ‘The Last Song’, a verili su se prošloga leta, nakon dve godine veze.
Daily Mail komentariše da je zgodni Australijanac viđen prvo u Torontu u društvu lepe brinete, a zatim je u Las Vegasu uživao s mladom meksičkom zvezdom, atraktivnom Eizom Gonzalez (23). Eiza je u Meksiku velika zvezda, a njena majka je proslavljena manekenka Glenda Reyna.
Proslavila se sa samo 16 godina u telenoveli ‘Lola…Érase una vez’. Lipa Eiza također je odnedavno solo – u avgustu je prekinula vezu s Pepeom Diazom. Navodno ju je varao.
Mladi glumac, kojeg ćemo ove godine videti u nastavku ‘Igara gladi’, uživao je u društvu latino lepotice, što je odmah potaknulo glasine da se već snašao.

Povezana vest:  Održana specijalna projekcija blokbastera MONKEY MAN u Beogradu uz zalazak Sunca i vino u bioskopu CineStar