Ian-SomerhalderIan Somerhalder nimalo ne žali što nije dobio ulogu u filmu

Plavooki lepotan Ian Somerhalder iz ‘Vampirskih dnevnika’ nije razočaran što nije dobio ulogu u filmu za koji se već očekuje da će biti veliki hit
Iako je bio jedan od najozbiljnijih kandidata za ulogu Christiana Greya u ekranizaciji hit romana ‘Pedeset nijansi sive’, glumac iz TV serije ‘Vampirski dnevnici’ kaže da nije tužan što je nije na kraju dobio.
-Dobro su me nasmejali komentari u stilu Somerhalder je besan jer nije dobio ulogu u filmu i slično. Moram reći da nisam bio nimalo tužan zbog toga, niti sam osetio razočaranje. Naravno da mi je bilo drago videti što su me mnogi želeli videti u ulozi Greya. Hvala im na toj podršci – rekao je Ian Somerhalder (34).
Kako je dobro poznato fanovima bestselera E. L. James, umesto Iana u naslovnoj ulozi videćemo plavokosog Charlieja Hunnama, Jaxa Tellera iz serije ‘Sinovi anarhije’.
Premda se jedno vreme spekuliralo da bi Alexis Bledel, najpoznatija po ulozi Rory Gilmore u ‘Gilmoreicama’, trebala igrati Anastasiju, u glavnoj ženskoj ulozi pojaviće se Dakota Johnson, ćerka Dona Johnsona i Melanie Griffith, što je iznenadilo mnoge.

Povezana vest:  Karte za premijeru filma "3211" od danas u prodaji!