cufte 9

„Padaće ćufte 2“ u bioskopima od 24. oktobra

Animirani film „Padaće ćufte 2“ reditelja Kodija Kamerona i Krisa Perna biće premijerno prikazan sutra u bioskopu „Sinepleks“, najavio je distributer „Tak“.
Pred samu premijeru svi posetioci „Delta Citija“ moći će da učestvuju u kreativnim radionicama, druže se sa pevačima Zoranom Pavić i Nigorom i manekenom Milošem Mićovićem, kao i da osvoje lepe nagrade.
Druženje počinje u 17 časova, a pridružiće im se i deca iz doma „Drinka Pavlović“, dok je projekcija filma zakazana za 18 sati.
„Padaće ćufte 2“ nastavljaju tamo gde je prethodna Sonijeva animirana komedija stala.
Genijalnost pronalazača Flinta Lokvuda konačno je priznata, kada je pozvan od strane svog idola Čestera da se pridruži kompaniji, gde najbolji i najpametniji inovatori na svetu stvaraju nove tehnologije za boljitak čovečanstva.
Česterova desna ruka i jedan od njegovih najvećih izuma je Barb, izrazito inteligentna ženka orangutana sa ljudskim mozgom, koja je lukava, manipulativna i voli da nosi karmin.
Flintov san je uvek bio da on bude priznati izumitelj, ali sve se menja kada otkrije da njegova ozloglašena mašina, koja pretvara vodu u hranu, još uvek radi.
Glasove junacima su pozajmili Bil Heder, Ana Faris, Džejms Kan, Endi Semberg, Bendžamin Bret, Nil Patrik Haris, Vil Forte.
„Padaće ćufte 2“ biće na redovnom repertoaru srpskih bioskopa od 24. oktobra.

Povezana vest:  51. Fest od 24. februara do 5. marta u Beogradu