Robert Pattinson Shops

Robert Pattinson je i dalje zaljubljen u Kristen Stewart

Robert Pattinson i Kristen Stewart navodno se nalaze u tajnosti i nisu spremni u potpunosti da prekinu svoju četvorogodišnju vezu.
Očevici njihovih sastanaka tvrde da se nalaze u stanu zajedničke prijateljice Shannon Woodward, uprkos tome što su u svim medijima potvrdili raskid.
-Robert je i dalje zaljubljen u Kristen i ne može se maknuti od nje. Pokušao je da izlaziti i zabavlja se s drugim devojkama, tulumariti i uspostaviti distancu, ali i dalje misli da za njega ne postoji bolja osoba od Kristen. Njegova sestra Lizzie savetovala mu je da sluša svoja osećanja i da se ne povinuje pritiscima iz Hollywooda, jer njegovi menadžeri i producenti žele da što pre ostavi ‘problematičnu’ vezu iza sebe’ – kazao je izvor blizak paru.
Do ovakvih nagađanja došlo je nakon njihovog nedavnog sastanka koji je navodno prošao u potpuno prijateljskom tonu, bez naznaka romantične bliskosti, a dogovarali su termine i uslove šetanja zajedničkih pasa Bernie i Beara.
Otkad je prekinuo s Kristen, glumac je često viđan u društvu Dylan Penn, kćerke slavnog Seana Penna, te je bio u kratkoj vezi s Riley Keough, unukom Elvisa Presleyja.

Povezana vest:  Distributerska kuća TUCK za mesec jul priprema veliki filmski hit!