dino 3dViktor Savić, Tamara Dragičević i Marko Živić predstavljaju „Šetnju sa dinosaurusima 3D“ 19. 11 u Delta Cityju

Glumci Viktor Savić, Tamara Dragičević, Marko Živić, Pavle Jerinić, deca glumci Anđela Alavirević i Miloš Šarić iz dramskog studija BIS, i Dragan Vujić Vujke, predstaviće 19. novembra u 11h u šoping-molu „Delta City“ film „Šetnja sa dinosaurusima 3D“, nesvakidašnju avanturu i do sada najambiciozniji film o dinosaurusima, koji u bioskope stiže 19. decembra.
Tom prilikom glumci će u otkriti repliku jajeta dinosaurusa, koje će služiti kao kalendar, obeležavajući koliko dana je preostalo do premijere filma.
Iskusni glumci su sa decom glumcima, čija je mentorka Dušica Novaković, učestvovali u sinhronizaciji filma koju je režirao Dragan Vujić, i koji će publici omogućiti da prvi put u filmskoj istoriji imati priliku da vidi kako je zapravo izgledalo kada su dinosaurusi vladali zemljom.
„Šetnja sa dinosaurusima 3D“ verno prikazuje period od pre 70 miliona godina, davno izumrla bića, preistorijsku eru u kojoj su živeli i njihovo prirodno okruženje. Ovo ostvarenje se, sa druge strane, zasniva na interesantnoj priči koju publika može lako da se razume – priči o nastanku porodica, porodicama koje se raspadaju, odrastanju, rivalstvu, takmičenju, i neumornoj borbi za opstanak.
Na dalekom severu Aljaske svake godine zavladaju, duge, tamne zime, tromesečni periodi stalnog mraka i snažnih snežnih oluja, koji teraju hiljade dinosauruse na veliku migraciju – put ka jugu. Na ovaj put publika kreće sa čudnim, ali simpatičnim dinosaurusom Pačijem. Od trenutka rođenja Pači ja morao da se bori protiv rivalski nastrojenih braća i sestara, divljeg i nepredvidljivog sveta, kao i zastrašujućih grabljivaca. Nakon što jedan od njegove braće strada, Pači sa prijateljima kreće na putovanje na jug kako bi pronašao svoju porodicu. Ova mala ekipa prolazi kroz brojne avantura. Neke su zabavne, a od nekih se diže kosa na glavi.
„Šetnja sa dinosaurusima 3D“ zasnovana je na istoimenoj popularnoj TV seriji koja je 1999. godine prikazivana na britanskoj televiziji BBC. Producent je kuća BBC Earth, zastupnik kompanije BBC Natural History Unit, najvećeg svetskog producenta dokumentaraca o prirodi.

Povezana vest:  Robert Deniro producent serije o neonacistima