dusko vujosevic par megaVujošević: Zaslužen poraz, izvinjavamo se navijačima

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je posle debakla od moskovskog CSKA da je njegov tim, iako oslabljen, ostavio bled utisak i da je domaćin zasluženo slavio sa čak 42 poena razlike (88:46).
-Doživeli smo u Moskvi težak poraz. Nedostajala su nam tri povređena igrača, Musli, Kinzi i Vesterman, koji se povredio na samom početku utakmice, i s obzirom na igrački fond i strukturu tima to nije nešto što možemo lako da prevaziđemo. Igrali smo sa kvalitetnim protivnikom, koji nije u dobrom momentu i bio je izuzetno motivisan nakon dva uzastopna poraza protiv Fenerbahčea i Barselone – izjavio je Vujošević za sajt crno-belih.
On je dodao da su košarkaši CSKA nastojali da ostave odličan utisak i da su velikim angažovanjem i odličnom igrom svih 40 minuta to i uspeli.
-Njihova pobeda izražena ovolikom razlikom je zaslužena. Mi smo ostavili bledu sliku, bez obzira na nedostatak trojice veoma bitnih igrača, ali jednostavno i to ulazi u deo školovanja mladih košarkaša. Nažalost, nikome nije prijatno ko voli Partizan i ko je ovog momenta u Partizanu što se večeras desilo to što se desilo. Izvinjavamo se navijačima i nadam se da će u susretima koji predstoje tim biti kompletniji i da će imati reakciju na ovaj večerašnji rezultat – zaključio je Vujošević.
Partizan u 6. kolu A grupe Evrolige sledeće nedelje dočekuje ekipu Barselone.

Povezana vest:  Brajant: Jedva čekam da se vratim na teren