frozen„ZALEĐENO KRALJEVSTVO“ PREMIJERNO 21. DECEMBRA U BIOSKOPU CINEPLEXX!

Premijera Diznijevog 3D sinhronizovanog animiranog filma „ZALEĐENO KRALJEVSTVO“ biće održana u subotu, 21. decembra, u terminu od 18h.
A da ovo ne bi bila „obična“ premijera, rešili smo da za tu priliku „zaledimo“ hol bioskopa Cineplexx.
Pozivamo vas da prisustvujete ovoj zimskoj čaroliji, upoznate simpatičnog sneška Olafa i pozdravite ekipu glumaca koja je svojim učešćem u sinhronizaciji pomogla da ovo filmsko ostvarenje postane najvoljeniji i najtopliji porodični film ove zime!
Na ovoj svečanoj premijeri, glumci i pevači Ivan Bosiljčić, Jelena Gavrilović, Andrijana Oliverić, Nikola Bulatović, Lejla Hot, Marko Kon, Stefan Bundalo i ostali prošetaće plavim tepihom i pozdraviti gledaoce u sali.
Volt Dizni studio za animaciju, koji stoji iza hitova „Zlatokosa i razbojnik“ i „Razbijač Ralf“, predstavlja „Zaleđeno kraljevstvo“ predivnu komediju-avanturu. Ana (glas Andrijane Oliverić/ Lejle Hot), neustrašivi optimista, krenuće na epsko putovanje i udružiće se sa ekstremnim planinarom Kristofom (glas Ivana Bosiljčića) i njegovim pomoćnikom, irvasom Svenom kako bi našli njenu sestru Elsu (Jelena Gavrilović), koja je svojim ledenim čarima zaledila kraljevstvo Arendela u večnu zimu. Susrešće se sa ekstremnim uslovima, poput onih na Everestu, s mističnim trolovima, i urnebesno smešnim Sneškom po imenu Olaf (glas Stefana Bundala/ Marka Kona), ali Ana i Kristof će sa svim tim morati da se izbore kako bi spasili kraljevstvo.
Film „ZALEĐENO KRALJEVSTVO“ će se ovog vikenda naći i na repertoarima ostalih bioskopa.

Povezana vest:  Film o ubistvu Bin Ladena u bioskopima 2012.