beyonce-super-bowl-halftimeMTV’S BIGGEST MUSIC MOMENTS OF 2013

2013. je bila godina u kojoj se pop uz urlike vratio na scenu. MTV nabraja 20 najveličanstvenijih, najglasnijih i najsumanutijih momenata iz godine pune muzičkih iznenađenja – od zvezda koje su se niotkuda pojavile, do ozbiljnih izvođača koji su objasnili.
Bila je to godina kontroverze i nesvakidašnjih nastupa, a ovog petka u 20:10 pogledajte MTV-jeve najveće muzičke momente u 2013. godini.
Tu su Beyonce, koja je započela do sad najveću godinu za žene popa, i Jay Z koji je takođe imao fenomenalnu godinu zahvaljujući novom albumu „Magna Carta Holy Grail“. Drake je lansiranjem „Nothing Was The Same“ posegnuo ka većim visinama i od rap zvezde je postao mogul zabavljačke industrije. Tu su još i Selena Gomez, P!nk, koja je proglašena Umetnikom godine od strane Billboard časopisa, i Kanye West koji je doneo na svet ne jedno, već dva genijalna dela. Prvo je bilo Yeezus, a drugo izdanje je možda bilo malo manje, ali mnogo lepše – beba North West.
Videćete takođe Taylor Swift, Lorde, Daft Punk, Justin Biebera i mnoge druge zvezde koje su se našle na vrhu ove MTV-jeve liste.
2013. je bila puna paklenih, bučnih, otkačenih ludorija, a drugačije ne bismo ni hteli. Pogledajte emisiju MTV’s Biggest Music Moments of 2013 i saznajte kojih 20 izvođača je u poslednjih 12 meseci vladalo muzičkom industrijom, društvenim mrežama, top i iTunes listama, koncertnim i bioskopskim salama i čiji su novi albumi i singlovi pomerili granice koje će teško biti nadmašene.

Povezana vest:  MUZIČKE DOKUMENTARNE EMISIJE THE RIDE OVOG VIKENDA NA MTV KANALU

MTV’s Biggest Music Moments of 2013
Petak, 20. decembar u 20:10