frozen-2DIZNIJEVO „ZALEĐENO KRALJEVSTVO“ OBORILO REKORD GLEDANOSTI U SRBIJI I CRNOJ GORI!

Sinhronizovani film „ZALEĐENO KRALJEVSTVO“ (FROZEN) je od prvog dana prikazivanja na teritoriji Srbije i Crne Gore do sada pogledalo skoro 20 000 ljudi (19 476 gledalaca)!
Ovo predstavlja najbolje otvaranje jednog Diznijevog animiranog filma još od 1996. godine, kada je ova kompanija ušla na naše tržište.
Takođe, ovo je najbolje otvaranje sa pretpremijernim prikazivanjem jednog porodičnog filma tokom 2013. godine.
Podsećamo na to da je Kolosej, bioskop sa najvećim brojem sala u Beogradu trenutno zatvoren, što ovaj uspeh čini jos značajnijim.

Povezana vest:  EKIPA FILMA NA RUBU VREMENA PRKOSI ZAKONIMA FIZIKE

Ovo niste znali:

Filmadžije su dovele pravog irvasa u Volt Dizni studio za animaciju, gde su proučavali njegov fizički izgled i ponašanje, što je kasnije karikirano u stvaranju Svena.
– Irvas je u jednom trenutku pokazao čudnu tehniku za rešavanje svraba na uvu: upotrebio je zadnje noge – kao što bi to pas uradio. Sven je kasnije upotrebio ovu tehniku u filmu.
– Irvasi se dobro prilagođavaju snegu i hladnoći jer mogu da snize temperaturu u svojim nogama do tačke smrzavanja. Oni su iznenađujuće brzi; mladunče irvasa lako može da pretekne čoveka, što objašnjava zašto se Kristof uzda u Svena kad mora brzo da stigne do Ane.

Povezana vest:  Dženifer Hadson i Džastin Timberlejk uručuju Oskare

Ukoliko niste još uvek pogledali ovaj film, savetujemo vam da to uradite u vreme novogodišnjih praznika, jer će vas definitivno zabaviti i raznežiti u isto vreme.