The Monuments MenKoje trilere ćemo gledati u 2014?

Od novih filmova Džordža Klunija, Breda Pita, Arnolda Švarcenegera, preko adaptacija bestselera „Iščezla“ i novog rediteljskog poduhvata Anđeline Džoli, filmska 2014, bar kada je reč o trilerima, biće uzbudljiva.
Britanski „Gardijan“ sastavio je listu filmova koje ćemo sa nestrpljenjem čekati dogodine. Prvi na listi je „Monuments Men“ sa Klunijem, Metom Dejmonom, Džonom Gudmanom, Bilom Marejem o stvarnom programu Spomenici, umetnička dela i arhivi.
Roman „Iščezla“ Džilijam Flin postao je preko noći bestseler u svetu (kod nas ga je objavila „Laguna“), a sada će svi koji su propustili priču o ženi koja nestaje na godišnjicu braka moći da pogledaju film sa Rozamund Pajk i Benom Aflekom u glavnim ulogama.
Na listi su i „Bypass“ Duejna Hopkinsa, „Sabotage“ sa Semom Vordingtonom, Terensom Hauardom i Arnoldom Švarcenegerom u glavnim ulogama, novi film Breda Pita „Fury“ smešten u Drugi svetski rat a njegova partnerka Anđelina Džoli snima „Unbrojen“ o heroju istog rada i atletičaru Luisu Zamperiniju.
Izvanredna glumačka podela – Filip Sejmur Hofman, Rejčel Mekadams, Robin Rajt čine „A Most Wanted Man“, ovu adaptaciju romana Džon Le Karea jednim od priželjkivanijih filmova 2014. kao i novi pogled na klasik Meri Šeli „I Frankenstein“ gde Frankenštajnovo čudovište igra Aron Ekhart.
Listu zaokružuju „Need for Speed“ i „Before I Go to Sleep“ sa Nikol Kidman i Kolinom Firtom.

Povezana vest:  Junaci iz „DC univerzuma“ od ovog petka u STOP SHOP ritejl parku Smederevo