Porodicni dan Cineplexx 2PORODIČNI DAN U CINEPLEXXU UZ „LEGO FILM“

U nedelju, 09. decembra u bioskopu Cineplexx Delta City i Kragujevac Plaza će se održati Cineplexx porodični dan, praznik za najmlađe ljubitelje animiranih ostvarenja. Svi posetici bioskopa će imati priliku da pogledaju najaktuelnije filmove na velikom platnu i da se zabave u aktivnostima specijalno pripremljenim za njih.
Drugog zimskog vikenda u februaru mesecu, na velikom platnu bioskopa Cineplexx biće prikazana najnovija animirana avantura „Lego film“, priča o Emetu, potpuno prosečnoj Lego figurici, koja uvek poštuje pravila. Zabunom, Emeta prepoznaju kao izvanrednu osobu i kao ključ za spas celog sveta. On je ubrzo regrutovan i postaje deo jedinice koja kreće u misiju zaustavljanja zlog tiranina – misiju za koju je Emet beznadežno i neverovatno smešno nepripremljen.
Za sve posetioce Cineplexxa u periodu od 12h do 17h su pripremljene specijalne tematske aktivnosti. Likovna radionica i slikanje po licu inspirisano glavnim likovima filma Lego, predstavlja samo deo aktivnosti u Cineplexxu Beograd i Kragujevac. Jedinstvena izložba skulptura kluba ljubitelja ovih čuvenih figurica „Beokocka“ biće postavljena u okviru bioskopa u Beogradu. Uz svaku kupljenu kartu, na poklon se dobija magazin Mali Politikin Zabavnik.
U nedelju će na repertoaru biti i popularni, sinhronzivani filmski hitovi „Zaleđeno kraljevstvo“ 3D i „Džastin i hrabri Vitezov“, za koje će i roditelji dece, članova Porodičnog film kluba, plaćati sniženu cenu karte.

Povezana vest:  Oskari na 43. FEST-u

Trejler „Lego filma“ možete pogledati OVDE!