Gospodin Pibodi i Serman - Holivud BulevarNajpametniji pas na svetu, Gospodin Pibodi, ostavio otiske šapa u Holivudu

Milioni turista svake godine dolaze do Kineskog teatra na Holivud bulevar kako bi videli otiske šaka i stopala poznatih holivudskih zvezda, ali će od sada imati priliku da pogledaju i utisnute šape najpametnijeg psa na svetu iz animiranog filma ,,Gospodin Pibodi i Šerman 3D“
Najpametniji pas na svetu Gospodin Pibodi je utisnuo šape na cement na pločniku ispred svetski poznatog Kineskog teatra, jedne od istorijskih filmskih sala na Holivud bulevaru, gde je otiske šaka i stopala do sada ostavilo oko 200 zvezda sedme umetnosti.
Ovom svečanom događaju prisustvovali su i čuveni psi poput Rin Tin Tina, Lesija i drugih, kao i glumci koji su pozajmili glasove glavnim junacima u originalnoj verziji filma ,,Gospodin Pibodi i Šerman 3D“ – Taj Barel (Gospodin Pibodi) i Maks Čarls (Šerman).
Gospodin Pibodi je poslovni gigant, pronalazač, naučnik, laureat Nobelove nagrade, gurman, osvajač olimpijske medalje i genije – koji je, uz to, sasvim slučajno, pas. Zahvaljujući superiornoj inteligenciji Gospodin Pibodi uspeva da ostari neverovatne stvari, ali nekada je teško običnim ljudima da se nose sa njim – ili da shvate o čemu on priča. Šerman, dečko koga je usvojio, je jedina stvar koja mu predstavlja izazov. Gospodin Pibodi se posvećuje Šermanu, zahvaljujući kome uči jednu stvar koju i genijalci teško mogu da shvate, a to je roditeljstvo. Kada se u priču umeša i vremeplov VEJBEK, počinje nesvakidašnja avantura najdarovitijeg psa na svetu i malo manje pametnog dečaka na putu kroz istoriju čovečanstva.
Ovo je radnja komične avanture „Gospodin Pibodi i Šerman 3D“, koja je sinhronizovana na srpski jezik. Glas glavnom junaku, Šermanu, pozajmiće prvak pozorišta ,,Atelje 212″, Svetislav Bule Goncić, dok će ostalim likovima glas dati glumci: Radoslav Milenković, Jasmina Avramović, Jadranka Bugarski, kao i deca, polaznici škole ,,Bis“, Marija Simović i Vasa Prvulović, čiji je mentor glumica Dušica Novaković.Studio ,,Dreamworks“ je režiju sinhronizacije ovog filma na srpski, poverio glumcu Draganu Vujiću – Vujketu.
Animirani film ,,Gospodin Pibodi i Šerman 3D“ 6. marta stiže i u naše bioskope, a pretpremijerno biće prikazan u bioskopu Cineplexx Delta City 1. marta.

Povezana vest:  Robert Pattinson slučajno glumac

{vsig}GOSPODIN_PIBODI_HOLIVUD_BULEVAR{/vsig}