Fil Dankan i Djordje VisackiOKS PROGLAŠEN ZA NAJBOLJEG PARTNERA P&G NA LOKALNOM NIVOU

U Olimpijskom parku u Sočiju u prostorijama kuće Procter&Gamble, Olimpijski komitet Srbije proglašen je za najboljeg partnera te kompanije na lokalnom nivou za učešće u kampanji „Hvala ti, mama“.
Generalnom sekretaru Olimpijskog komiteta Srbije Đorđu Višackom nagradu je uručio direktor dizajna kompanije P&G na globalnom nivou Fil Dankan.
Svečanosti je prisustvovala i naša skijašica Nevena Ignjatović sa majkom Vesnom Ignjatović.
„Ovo priznanje je posebno značajno, imajući u vidu da je kompanija P&G jedan od top partnera Međunarodnog olimpijskog komiteta. To što jedna ovakva svetski priznata kompanija prepoznaje i ceni naš rad dodatno nas motiviše da nastavimo u istom smeru i stvara obavezu da i u buduće nastavimo sa dobrim radom i opravdamo ukazano poverenje“, rekao je generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije Đorđe Višacki.
„Hvala ti, mama“ je kampanja koju kompanija P&G sprovodi širom sveta u želji da pokaže koliko je uloga majke značajna u životu i karijeri svakog olimpijca. Tim povodom P&G je obezbedio boravak u Sočiju za vreme trajanja Olimpijskih igara za mame olimpijaca iz više od 20 zemalja širom sveta. Vesna Ignjatović, majka naše olimpijke Nevene Ignjatović jedna je od mama koje su dobile priliku da budu uz svoju decu dok ostvaruju svoje snove na olimpijskim borilištima.

Povezana vest:  Divac na Olimpijskom času u Zrenjaninu