Gospodin Pibodi i Serman premijeraZabavni istorijski vremeplov na pretpremijeri filma „Gospodin Pibodi i Šerman 3D“

Ekipa glumaca koja je učestvovala u sinhronizaciji filma na srpski, pozdravila je brojnu publiku na pretpremijeri održanoj danas u bioskopu ,,Cineplexx Delta City“!
Zabavni animirani film „Gospodin Pibodi i Šerman 3D“ pretpremijerno je prikazan 1. marta u bioskopu „Cineplexx Delta City“ u Beogradu, u okviru Porodičnog dana. Svi posetioci su imali priliku da učestvuju u tematskim aktivnostima specijalno pripremljenim za njih, i da se druže sa ekipom filma koja je pozajmila glas glavnim junacima.
Glas glavnom junaku, Gospodinu Pibodiju, pozajmio je prvak pozorišta ,,Atelje 212″, Svetislav Bule Goncić, dok su ostalim likovima glasove dali glumci: Radoslav Milenković, Jasmina Avramović, Jadranka Bugarski, Marko Marković, Milan Antonić, Jelena Stojiljković, kao i deca, Marija Simović i Vasilije Prvulović. Studio ,,Dreamworks“ je režiju sinhronizacije ovog filma na srpski poverio glumcu Draganu Vujiću Vujketu.
Posetioci pretpremijere bili su u prilici da uživaju u avanturama najpametnijeg psa na svetu, Gospodina Pibodija koji je poslovni gigant, pronalazač, naučnik, laureat Nobelove nagrade, gurman, osvajač olimpijske medalje. Šerman, dečko koga je usvojio, je jedina stvar koja mu predstavlja izazov. Uz pomoć vremepelova Vejbeka poveli su sve gledaoce u bioskopu „Cineplexx Delta City“ na nesvakidašnju avanturu kroz istoriju čovečanstva. Studio „Dreamworks Animation“ producent je 3D verzije ove priče, a distributer je „Twentieth Century Fox“.
Kako film prati avanture najpametnijeg psa na svetu, Gospodina Pibodija, i njegovog usvojenog sina, dečaka Šermana, u putovanju kroz vreme, posetioci pretpremijere došli su kostimirani u omiljenog istorijskog junaka. Žiri koji čine francuska kraljica Maria Antoaneta, egipatska princeza i Leonardo da Vinči nagradili su najbolji kostim gledaoca koji je došao na pretpremijeru. Posetioci su ujedno uživali u igraonicama i radionicama za najmlađe, koje je organizovao Pero Art Centar.
Svi kostimirani posetioci pretpremijere ,,Gospodin Pibodi i Šerman 3D“ dobili su na poklon vaučer za „Happy Meal“ obrok sa igračkama ,,Gospodin Pibodi i Šerman 3D“, koji se već nalaze u ponudi restorana „McDonald’s“. Uz svaku kupljenu kartu za animirani film ,,Gospodin Pibodi i Šerman 3D“ posetioci su dobili na poklon „Mali Politikin Zabavnik“, magazin „Pas“ i vaučer za kupovinu u „Pet centru“!
Animirana avantura ,,Gospodin Pibodi i Šerman 3D“ se na bioskopskim platnima širom zemlje prikazuje od 1. marta!

Povezana vest:  Džodi Foster: Slava je poput igle koja se zabada u oči