Movie Awards LogoKAMERON DIJAZ, LESLI MAN I KEJT APTON PREZENTERKE NAGRADA NA „2014 MTV MOVIE AWARDS“

Kameron Dijaz, Lesli Man i Kejt Apton, zvezde filma „The Other Woman“, pridružiće se spisku već potvrđenih prezentera na „2014 MTV Movie Awards“ gde će zajedno uručiti jednu od MTV-jevih filmskih nagrada. Dodelu će voditi Emmyjem nagrađeni voditelj emisije „Late Night“, Konan O’Brajan, a prenosiće se na MTV kanalu u nedelju, 13. aprila, iz dvorane Nokia Theatre L.A. LIVE u Los Angelesu, u Kaliforniji.
Kao što je ranije bilo najavljeno, glumac i producent Mark Volberg ovogodišnji je dobitnik MTV Generation Award za svoj sjajni opus u filmskoj i televizijskoj industriji. Nejmu će nagradu dodeliti ekipa serije i filma „Entourage“ – Adria Grenier, Kevin Konoli, Džeri Ferera i Kevin Dilon. To će biti prvo javno okupljanje ekipe pre prmijere njihovog željno očekivanog filma u bioskopima, u junu 2015.
„American Hustle“ i „The Wolf of Wall Street“ vode sa osam nominacija svaki! Slede ih „The Hunger Games: Catching Fire“ sa sedam i „We’re the Millers“ sa šest, dok filmovi „12 Years a Slave“, „Anchorman 2: The Legend Continues“, „Dallas Buyers Club“, „The Hobbit: The Desolation of Smaug“ i „This is the End“ imaju po četiri nominacije.
Fanovi mogu da glasaju za svoje favorite na www.MovieAwards.MTV.com do subote 12. aprila, u kategorijama koje ne postoje ni na jednoj drugoj dodeli nagrada, a koje uključuju Najboljeg komičara, Najboljeg negativca, Najbolji poljubac, Najus*aniji od straha, Najbolji muzički trenutak, #WTF Moment, Najbolji par na filmu, Najbolja tuča, Najbolji nastup bez majice i druge.
Dodela „2014 MTV Movie Awards“ prenosiće se putem MTV-jeve globalne mreže od preko 60 kanala koji dosežu do više od pola milijarde domaćinstava širom sveta i na više od 200 MTV-jevih digitalnih medija.

Povezana vest:  Džoni Dep na Mokroj Gori