johnu dep virtuelna svest

Novi film Džonija Depa u bioskopima od 17. aprila

Novi film Džonija Depa „Virtuelna svest“ u domaće bioskope stiže 17. aprila, zahvaljujući distributerskoj kući MegaKom film. Dvojica vodećih informatičara, Vil Kaster (Džoni Dep) i njegov prijatelj Maks Voters (Pol Betani) rade na svom tehnološkom čudu, dok se radikalna anti-tehnološka organizacija (R.I.F.T. – Revolucionarna nezavisnost od tehnologije) bori protiv kreiranja sveta u kojem kompjuteri mogu da nadmaše mogućnosti ljudskog mozga.
Kaster je na korak da stvori mašinu sa veštačkom inteligencijom i ljudskim emocijama koja može da nadmaši mogućnosti ljudskog mozga. Kontroverzni eksperimenti su ga učinili poznatim ali ujedno i metom radikalnih aktivista koji čine sve da osujete njegov projekat. 
Ipak, i protiv svoje volje oni mu pomažu da stigne do finalne faze projekta: Kaster postaje izvor ljudskih emocija za mašinu! Njegova supruga Evelin (Rebeka Hol) i prijatelj Maks postaju svesni da više ne mogu kontrolisati Vila koji žudi za sve većim saznanjima i moći.
MCF će u aprilu u bioskope „dovesti“ i filmove Filomena (3. april), Rio 2 (10. april), Nulta teorema (10. april) i Osveta na ženski način (24. april).

Povezana vest:  Ivan Ivanović se družio sa mališanima u bioskopu Cineplexx