crveni krstOBJAVLJEN PRELIMINARNI SPISAK EVIDENTIRANIH OSOBA

Crveni krst Beograd objavio je spisak osoba koje su do sada evidentirane u tri centra za trijažu i 43 prihvatna centra Crvenog krsta na teritoriji grada Beograda.
Spisak sa imenima i prezimenima osoba, kao i godinom i mestom rođenja, možete pronaći na sledećoj adresi: http://poplave.crvenikrst011.org.rs. Zbog zaštite privatnosti, ostale informacije o evidentrianim osobama možete dobiti na fiksne 011/21-83-744 i 011/26-20-616 i mobilne telefone 060/17-14-796 i 060/17-14-789, kao i putem elektronske adrese [email protected]. Telefoni za prijavljivanje nestalih osoba su 011/26-23-970 i 011/30-32-127, lokali 227 i 108.
Objavljeni spiskovi još uvek nisu konačni, ali veliki broj volontera u prostorijama Crvenog krsta Beograd neprekidno rade na unosu i proveri svih spiskova pristiglih iz prihvatnih centara. Takođe, molimo osobe koje nisu evidentirane, a evakuisane su iz ugroženih delova Beograda da se prijave i evidentiraju u opštinskim organizacijama Crvenog krsta na teritoriji gde su privremeno smeštene, kako bi bili u mogućnosti da dobiju potrebnu podršku i pomoć.
Trenutno u prihvatilištima koje je organizovao Crveni krst Beograd ništa ne nedostaje i Crveni krst Beograd apeluje na građane da ukoliko žele da doniraju stvari pre odlaska kontaktiraju opštinske organizacije Crvenog krsta na teritoriji na kojoj žive i informišu se o prioritetnim potrebama sa obzirom na to da se situacija u centrima menja iz sata sat. Kontakt telefone opštinskih organizacija Crvenog krsta možete naći na sledećem linku http://crvenikrst011.org.rs/node/519.
Apelujemo na sve sugrađane koji nisu ugroženi da ne koriste ovu vanrednu situaciju i traže pomoć od Crvenog krsta, jer je ona namenjena samo ljudima sa poplavljenih područja sa teritorije Beograda. Crveni krst Beograd se zahvaljuje svim pojedincima i kompanijama koje svojim donacijama pomažu njegov rad.

Povezana vest:  Šta je ove godine bilo najpopularnije na fejsbuku