vezbe vojna parada

Zbog vežbi za Vojnu paradu na Ušću poseban režim saobraćaja od nedelje

Za predstojeću vojnu paradu, koja će biti održana 16. oktobra, povodoma Dana oslobođenja Beograda, Generalštab Vojske Srbije organizovaće vežbe na prostoru Ušća i Bulevara Nikole Tesle zbog čega će od nedelje, 12. oktobra u 6 ujutro, važiti poseban režim saobraćaja do 16. oktobra u 20 sati, saopštio je danas Beokom servis.
Od nedelje do održavanja parade saobraćaj u Bulevaru Nikole Tesle, od Bulevara Mihajla Pupina do Trešnjevog cveta, od 6 do 12 časova, će biti u posebnom režimu.Poseban režim saobraćaja biće i u Ulici ušće od Bulevara Nikole Tesle do Bulevara Mihajla Pupina od 12. oktobra u 6 sati do 16. oktobra u 20 sati.
U Bulevaru Nikole Tesle, od Bulevara Mihajla Pupina do Džona Kenedija, poseban režim saobraćaja je u nedelju, 12. oktobra od 10 do 18 časova, u ponedeljak, 13. oktobra od 10 do 16 časova i u utorak od 14 do 18 časova.
Zainteresovani Beograđani mogu u naznačenom vremenu da posmatraju vežbe Vojske Srbije, ističe se u saopštenju. Sve linije koje saobraćaju tom trasom ići će alternativnim pravcima i koristiće stajališta u Bulevaru Mihajla Pupina.

Povezana vest:  Požar u kompleksu manastira Prohor Pčinjski

PHOTO: Filip Andrejevic