Official Portraits Kate Will

Prve zvanične fotografije princa Džordža

Princ Vilijam i njegova žena Ketrin danas su objavili prve zvanične fotografije njihovog sina princa Džordža, koje je napravio njegov deda, Majkl Midlton, odstupivši tako od ustaljene tradicije da to uradi profesionalac.
Intimne fotografije uradjene su ranije ovog meseca u bašti porodične kuće Midltonovih u ruralnom naselju Baklberi u Londonu i na njima se vidi novorodjeni princ kako mirno leži u naručju svoje majke, prenosi AFP.
Princ Džordž, treći u redu za presto, umotan je u belo ćebence i spava uprkos jakom suncu, njegov otac princ Vilijam (31), na obe fotografije je sa leve strane sa rukom na ramenu svoje supruge i oboje se osmehuju.
Kejt Midlton nosi dugačku haljinu a kosa joj je u kovrdžama prosuta po ramenima, dok je Vilijam u svom prepoznatljivom ruhu dok nije na dužnosti – farmerkama i plavoj košulji.
Na jednoj od fotografija je crni koker vojvode i vojvotkinje od Kembridža – Lupo, dok zlatni retriver Tili, pas porodice Midlton leži pored njih.
Činjenica da je otac vojvotkinje od Kembridža, Džordžov deda, napravio ove fotografije je radikalno odstupanje od kraljevske tradicije, koja podrazumeva da profesionalni fotografi snime prve zvanične fotografije novog člana kraljevske porodice.

Povezana vest:  Dremka blagotvorno deluje na pamćenje