business telephone systemsPrenos fiksnog broja za biznis korisnike

Želite da prebacite više fiksnih brojeva kod drugog operatora, ali vaši klijenti ne žele da pamte nove brojeve? Pritom, smatrate da vam je to dodatan trošak i komplikovana procedura? A potrebni su vam i usluge telefonske centrale, brzi i pouzdan internet, 24/7 email i web podrška, i to sve u jednom paketu?
Od 1. aprila biznis korisnicima omogućen je prenos fiksnog broja, a ukoliko se odluče za SBB mrežu, moći će da prenesu više brojeva odjednom, i to besplatno i jednostavno. Dovoljno je da korisnici podnesu zahtev, a SBB Solutions tim će ovaj proces završiti za njih.
Prelaskom u SBB mrežu, korisnici dobijaju besplatno prvih 100 minuta mesečno za pozive ka svim fiksnim brojevima u Srbiji i još preko 70 zemalja, neograničene besplatne razgovore u mreži, kao i jeftine razgovore sa inostranstvom. Pored čistog i besprekornog zvuka, SBB u okviru digitalne fiksne telefonije nudi i besplatne napredne funkcije kao što su identifikacija broja, poziv na čekanju, brzo biranje, preusmeravanje poziva i govorna pošta.
Ipak, korisnici najviše dobijaju ako telefoniju uzmu u okviru nekog od Biz Smart paketa, koji objedinjuju sve telekomunikacione usluge na jednom mestu. U zavisnosti od toga da li je korisnicima uz internet potrebna jedna ili više standardnih telefonskih linija, više telefonskih linija u SIP Trunk grupi ili funkcionalnost telefonske centrale, mogu se odlučiti za Biz Smart, Biz Smart Phone ili Biz Smart Centrex paket.
Biz SMART Centrex paket namenjen je malim i srednjim preduzećima koja žele više umreženih telefonskih linija, a trenutno ne poseduju ili žele da zamene staru telefonsku centralu. Ukoliko se odluče za prenos u SBB mrežu, korisnici će moći da zadrže postojeće brojeve i dobiju 3 IP telefonske linije koje su uključene u cenu osnovnog paketa, uz mogućnost aktivacije dodatnih linija, kao i besplatan IP telefonski aparat uz svaku liniju.
Pored kompletnih telefoskih rešenja, Biz Smart paketi obuhvataju i internet sa protokom od 20 do 120 Mb/s, statičku IP adresu, Wi-Fi uređaj, 24/7 telefonsku i e-mail podršku, registraciju .rs i .co.rs domena, bronze hosting paket i 50 e-mail naloga sa ekstenzijom izabranog domena ([email protected] ). Pored ovoga, SBB obezbeđuje i svu neophodnu opremu za korisnike, kako bi postojeće rešenje korisnika prilagodili i obezbedili kvalitetan SBB servis.

Povezana vest:  Kaspersky Lab: Neočekivani troškovi mogu upropastiti praznike